Screening

Aspirant medewerkers van Betrouwbaarmedium.nl worden uitgebreid gescreend op de disciplines waarmee zij solliciteren. Deze screening is telefonisch. Niet iedere helderziende kan immers aan de telefoon werken. Er is geen fysieke aanwezigheid; er is geen bevestigende of ontkennende lichaamstaal. Het merendeel van de vragen gaat over het verleden; dat is immers te controleren.
Het gaat niet alleen om accurate antwoorden, maar ook he de asprirant medewerker tijdens de screening de vragen beantwoordt. Is er sprake van projectie, een opdringerige mening of onvriendelijkheid? Zijn er uitspraken die op iedereen van toepassing kunnen zijn? Wordt er meer gevraagd, dan vragen beantwoord? Is er sprake van 'cold reading'?
Bij Mediumschap(contact met overleden dierbaren van de vraagsteller) zijn de eisen nog hoger. Mediumschap is een precaire tak in deze branche.
Iedereen noemt zich tegenwoordig medium, het is een hype geworden. Maar is dit werkelijk zo? Wij kijken niet alleen naar paranormale antwoorden maar ook naar motivatie van het antwoord. Zodat er inzicht komt in het 'hoe en waarom'. Kortom; wij leggen de lat hoog. Alleen met de disciplines die ruim voldoende beoordeeld zijn, mag gewerkt worden op Betrouwbaarmedium.nl

Terug